Vineri s-a stins din viata, cel care a fost Cristian Gheorgheosu la varsta de 62 de ani. Acesta este considerat cel mai inalt jucator din istoria rugbyului romanesc, la varsta de 19 ani avand o inaltine de 2,04 m.

Nascut la 27 iunie 1955, Cristian Gheorgheosu a facut primii pasi in rugby, pe care a inceput sa-l practice la Clubul Sportiv Scolar Bucuresti, sub indrumarea antrenorilor Nicolae Vizitiu, Doru Dinulescu si Cornel Munteanu.

In anul 1974 a castigat titlu de campion national de juniori invingand in finala disputata pe Stadionul Giulesti, eterna rivala, Scoala Sportiva de Elevi Nr.2. A evoluat la CSA Steaua, in perioada stagiului militar, fiind coleg printre altii cu Marin Ionescu, Dumitru Alexandru, Alexandru Achim, Ion Zafiescu, avandu-l ca antrenor pe regretatul P.Cosmanescu. Si-a continuat cariera la Contactoare Buzau alaturi de Haralambie Dumitras, Tudor Nicolae, Podarascu Stelian, Cristian Capmare, Dinu Aurel sub bagheta reputatului antrenor I. Tutuianu, dupa care a revenit in capitala la Sportul Studentesc avandu-i colegi de echipa pe George Milca, Mircea Paraschivescu, Valentin Barba, Nicolae Chiciu.

Finalul carierei rugbystice a fost la echipa Energia Bucuresti antrenata de Constantin Fugigi si de regretatul arbitru international, Ioan Vasilica.

Cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu o pot face luni, 11 decembrie 2017, la Capela Cimitirului Chitila Rudeni unde va fi depus. Inmormantarea va avea loc marti, 12 decembrie 2017, la pranz.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Consiliul Director al A.I.R.