In ziua de 8 octombrie, a avut loc in comuna Pantelimon a doua editie a memorialului

„ Petre Mitu „ . Competia la care au participat cluburile CSO Pantelimon, RC Grivita si CSM Bucuresti a adunat la start aproape 80 de jucatori, la categoriile U 8, 10, 12, 14. Deasemenea fostele glorii ale cluburilor Steaua si Dinamo au tinut sa fie aproape de fostul capitan al echipei nationale a Romaniei.

S-au strins fonduri in beneficiul lui „Pia”, sume consistente de bani donand Constantin–Titi Popescu, Nicolae Ureche,  Vasile Chirondojan, Bogdan Celea, Marin Ionescu, Costică Ioan, Mihai Ivan si Ion Cîrlescu. In sustinerea fostului mare jucator roman au contribuit  si manageri, oficialitati locale, fosti coechipieri si admiratori. Din partea F.R.Rugby a participat, managerul de inalta performanta Bogdan Muntean, care a tinut sa-i inmaneze fostului capitan al echipei nationale o placheta, un tricou cu nr. 9 inscriptionat cu numele P.Mitu, balon de rugby semnat de participantii la memorial si alte souveniruri.

Presedintele A.I.R, d-nul Marin Ionescu care i-a oferit lui „Pia” din partea asociatiei o placheta, cravata, tricou cu emblema AIR avand nr. 9, si o insigna ne-a declarat urmatoarele :

„Va salut cu mare respect!

Vreau sa va multumesc pentru acesta zi  08 Octombrie care pentru mine personal a insemnat foarte mult sa  vad ca datorita unor oameni exceptionali am traiat o zi de neuitat.!! Pe curand Petre(Pia)”.